Pages

E pabesueshme! Shkoi ti bënte ekografi fëmijës në bark, nuk mund ta imagjinoni se çfarë pa!!! (FOTO)
Anne Clewlow, shtatzënë në muajin e 9-të, shkoi te mjeku për të bërë vizitën e fundit dhe të bëjë ekografin e këshilluar pak kohë para se të lindë.
Por, të gjithë të ndodhurit në sallën e ekografisë ngrinë, u shtangën nga ajo çka panë në ekografi!!!
Pikërisht pranë trupit të fëmijës, u shfaq një fytyrë!
Padyshim që imazhi shumë i pastër. Nëna e fëmijës, beson se është fytyra e engjëllit që ruan fëmijën e saj dhe u shfaqë pikrësiht pak para se ai të vijë ndjetë.
Sigurisht që imazhi shtangi dhe mjekët të cilët edhe pse shkencëtar, u detyruan të pranojnë “Mrekullinë” dhe fytyrën e “engjëllit” që nuk kishin si ta “Mohonin”.

Jep edhe ti komentin tënd!

 
Shpërndaje